Netwerk Agenda Meester in Resultaat Ondernemers ZZP

DÉ NETWERK AGENDA

73+
Events, bijeenkomsten en borrels

per maand

100%
Groeikans

bij iedere ontmoeting

45+
Netwerken in

Noord-Brabant

Anita Meeuwsen High Performance Business and Life Coach

Yes! Pak je agenda en

plan je eigen succes

Netwerken is goud. Als succesvol ondernemer kun je niet zonder een groot, waardevol netwerk. Mensen ontmoeten, daar gaat het om. Weten wat er speelt, wat iemand doet, waar je van waarde kan zijn. Omdat ik geloof in de enorme kracht van old school netwerken heb ik het bijzonder makkelijk voor je gemaakt. Hieronder zie je Dé Netwerk Agenda met alle aankomende events in Noord-Brabant. Zoek en plan op jouw manier. Enjoy!


Lfs, Anita

Initiatiefnemer van Dé Netwerk Agenda

Dé Netwerk Agenda

Anita Meeuwsen (Meester in Resultaat) is geen organisator van de netwerken. Ondanks het zorgvuldig bijhouden van Dé Netwerk Agenda kan Anita Meeuwsen niet garanderen dat alle events op de aangeduide plaatsen, tijden en data doorgang vinden. Voor vragen verwijzen wij je door naar de websites van de desbetreffende netwerkorganisaties.

Mis jij een netwerk?

Achter de schermen wordt met hart en ziel hard gewerkt aan het zo compleet en uitgebreid mogelijk maken van Dé Netwerk Agenda. Mis jij een netwerk of ben jij organisator van een netwerkclub en staat jouw club er niet tussen? Neem dan contact met Anita op! Plaatsing is gratis en zal ook gratis blijven. Samen maken we ondernemen lichter, leuker en kansrijker.


 Verbinden maakt groots, zichtbaar en succesvol