Netwerk Agenda Meester in Resultaat Ondernemers ZZP

DÉ NETWERK AGENDA

Yes! Pak je agenda en plan je eigen succes!

Anita Meeuwsen High Performance Business Coach Meester in Resultaat

Netwerken is goud. Als succesvol ondernemer kun je niet zonder een groot, waardevol netwerk. Mensen ontmoeten, daar gaat het om. Weten wat er speelt, wat iemand doet, waar je van waarde kan zijn. Omdat ik geloof in de enorme kracht van old school netwerken heb ik het bijzonder makkelijk voor je gemaakt. Hieronder zie je de netwerk agenda voor de komende maand(en). Dus geen excuus meer.


Let's meet! Zie je dit tekentje 🤝 bij een netwerk staan, dan ben ik er ook. Leuk om je dan te ontmoeten!

Lfs, Anita

Let op! Meester in Resultaat is geen organisator van de netwerken. Dé Netwerk Agenda is gemaakt om jou een overzicht te bieden van de vele verschillende netwerk-events in de regio en dient als hulpmiddel voor het vergroten van jouw zakelijk netwerk en persoonlijk succes.

Ondanks het zorgvuldig bijhouden van Dé Netwerk Agenda, kan Meester in Resultaat niet garanderen dat alle events op de aangeduide plaatsen, tijden en data doorgang vinden. Voor vragen verwijzen wij je door naar de websites van de desbetreffende netwerkorganisaties.

Mis jij een netwerk?

Achter de schermen wordt met hart en ziel hard gewerkt aan het zo compleet en uitgebreid mogelijk maken van Dé Netwerk Agenda. Mis jij een netwerk of ben jij organisator van een netwerkclub en staat jouw club er niet tussen? Neem dan contact met Anita op! Plaatsing is gratis en zal ook gratis blijven.

Verbinden maakt groots, zichtbaar en succesvol

Samen maken we ondernemen lichter, leuker en kansrijker

arrow_drop_up arrow_drop_down